Österrike

Imorgon åker jag och mamma ner med husbil till Österrike för att tävla i Austria Ironman! Tävlingen går nästa vecka så vi har några dagar på oss för att ta oss dit ner.

Idag packade vi in det mesta av packningen i husbilen. För varje dag som går blir jag bara mer och mer taggad. Det ska bli så himla roligt och vi kommer att få njuta utav en underbar och spännande resa ner genom Europa och hem igen.

Vi har under dom senaste åren åkt med husbil till olika länder i Europa. Det som blir nytt för det här året är att jag ska få köra husbilen. Har haft körkort sen 2009 men har inte fått kört husbil då försäkringen är hårdare om man är under 24år. Nu är jag 24! Vi ska tävla i Österrike vilket vi inte har gjort förut. Sist men inte mist har jag köpt en tempohoj vilket jag inte har tävlat på förut. 😀

Imorgon kör vi!

20141110_095539